Telefoon: +31 30 737 00 25 Ma t/m Do (08:30 – 16:30) Vr (08:30 – 12:00) info@bibin.nl

BIBIN

Doneren

BIBIN heeft als doel zoveel mogelijk zelfstandige islamitische begraafplaatsen in Nederland te realiseren. Hiermee komt BIBIN  tegemoet aan de groeiende behoefte die is ontstaan bij de islamitische gemeenschap. De stichting is afhankelijk van uw donaties.
Voor de eerste begraafplaats van BIBIN kunt u nu ook een financiële bijdrage leveren! Betaal nu €10,- per vierkante meter voor de begraafplaats en geef uit aan liefdadigheid.

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon/dochter die smeekbeden voor hem verricht.”

Deze Hadith werd overgeleverd van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) door Abu Hurayrah (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Sahih Muslim.

Indien je zelf geld wilt overmaken naar BIBIN kan dat met de volgende gegevens:
STICHTING BIBIN

NL02 RABO 0144 6475 83

Online donerenNieuws

Meest recente nieuws

14 mei 2020

BIBIN gaat samenwerken met twee moskeeën uit het noorden van het land. Een samenwerking tussen BIBIN en de lokale moskeeën is een meerwaarde voor de ummah.  Wij kijken uit naar een prettige samenwerking met: Moskee islamitisch cultureel centrum Assen en Moskee Alamana...

Lees meer
blank

Meld je voor de nieuwsbrief