BIBIN


Bijzondere Islamitische Begraafplaats In Nederland

Riyad Al Jannah

Het financieren van de aankoop van deze begraafplaats zal geschieden met hulp van donaties van moslims die dit nobele doel graag willen ondersteunen. Daarnaast worden er met notariële zekerheid voor de koper ook graven verkocht op de begraafplaats in Zuidlaren. Met deze beide acties willen we zo snel als mogelijk de aangekochte begraafplaats in Zuidlaren afbetalen. De financiële middelen die hierna overblijven, zullen aangewend worden om een tweede Islamitische begraafplaats op te zetten en zo willen we verder gaan om op meerdere plekken in Nederland Islamitische begraafplaatsen te realiseren.

Foto: Riyad al Jannah 2019 (bekijk meer foto’s)

Riyad al Jannah in Zuidlaren is de eerste Islamitische begraafplaats die door de stichting BIBIN wordt gerealiseerd. De stichting heeft geen winstoogmerk en daarom zijn de kosten van het begraven, in vergelijking met andere begraafplaatsen in Nederland, aanzienlijk lager. Op deze begraafplaats is plek voor 1400 graven.

Kosten
U betaalt voor een graf €3000,-

Deze kosten zijn inclusief:

  • Graf;
  • Bekisting;
  • Openen en sluiten van het graf;
  • Onderhoud van het graf;
  • Grafsteen.

Deze prijs is in Euro’s exclusief BTW en kunnen zonder vooraankondiging worden gewijzigd. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden.

Gegevens begraafplaats Riyad al Jannah
Annerweg 27a
9471 KS Zuidlaren

Klik hier om een graf te kopen.