Telefoon: +31 30 737 00 25 Ma t/m vr (08:30 – 13:00) info@bibin.nl

Bedankt voor uw donatie

Assalamo Aleikoem broeder/zuster,

We zijn zo dankbaar voor de gulle donatie die je gedaan hebt. Met jouw donatie maak je het mogelijk dat Stichting BIBIN door kan gaan met haar activiteiten om islamitische begraafplaatsen in Nederland te realiseren. Door anderen te informeren over het goede werk dat Stichting BIBIN uitvoert zou je ons nog meer kunnen helpen. Nogmaals bedankt.

Het resultaat van jouw donatie.

Het doel van de stichting is om zoveel mogelijk zelfstandige islamitische begraafplaatsen te realiseren om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte. De stichting is derhalve afhankelijk van uw donaties. Voor de eerste begraafplaats van BIBIN kunt u nu ook een financiële bijdrage leveren! Betaal nu €10,- per vierkante meter voor de begraafplaats en geef uit aan liefdadigheid.

“Wanneer de mens sterft, houden zijn daden op, behalve drie: een doorlopende liefdadigheid, kennis waar anderen profijt van hebben of een oprechte zoon/dochter die smeekbeden voor hem verricht.”

Deze Hadith werd overgeleverd van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) door Abu Hurayrah (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Sahih Muslim.

Met vriendelijke groet,

Hamed Amrino
Voorzitter St. BIBIN